Inventarizácia - Matayová, Janka
Inventarizácia predstavuje najdôležitejšiu časť uzávierkových prác v účtovníctve. Teoretická časť. Právne predpisy, ktoré upravujú inventarizáciu. Praktická časť. Prípravné práce pred začatím inventarizácie.