Hydrologické prejavy povodne v máji a júni 2010 - Lešková, Danica
Povodne na slovenských riekach v máji a júni 2010. Priebehy povodňových udalostí na jednotlivých regionálnych strediskách, ktoré zodpovedajú správe jednotlivých odštepných závodov správcov tokov.