2010 - rok povodní a záplav skúsenosti a poučenia - Hrdý, Jozef
Povodne a záplavy v dejinách ľudskej činnosti. Rozsiahle povodne v stredoeurópskej oblasti a na Slovensku v roku 2010. Identifikácia vzniku kalamitného stavu. Realizácia likvidácie poistných udalostí.