Otvára obchodníkom zaujímavé príležitosti - Mozola, Patrik
India - druhá najľudnatejšia a siedma najväčšia krajina sveta behom posledných dvoch dekád dokázala prilákať zahraničný kapitál a naštartovať tak ekonomický rast nemalých rozmerov. Prognózy hovoria o tom, že do roku 2050, a možno ešte skôr, sa India po USA a Číne stane treťou najsilnejšou ekonomikou planéty. Indické obchodné reťazce. Platobná morálka v Indii.