Trh s technickým tovarom začína rásť
Celková hodnota trhu s technickým tovarom sa na Slovensku v treťom štvrťroku 2010 zvýšila medziročne o 8,6 percenta, a to hlavne zásluhou sektora IT. K nárastu došlo i pre veľkých a malých domácich spotrebičoch a v segmente foto.