Faktory oceňovania živelného rizika - Littvová, Zuzana
Klimatické zmeny a životné prostredie. Prístup k prírodným katastrofám vyvolaných ľudskou činnosťou. Poistenie ako najdostupnejšie riešenie ochrany pred prírodnou katastrofou. Zabránenie škôd a redukovanie rizika.