Teorie rolí Konceptuální rámec pro konstruktivistickou analýzu zahraniční politiky - Beneš, Vít
Zrod teórie rolí. Východiská teórie rolí. Konceptuálny rámec teórie rolí. Metateoretické východiská. Epistemológia: interpretatívna povaha teórie rolí. Ontológia: evolúcia teórie rolí od individualizmu k stredovej pozícii. Empirické aplikácie. Hľadanie konštruktivistickej analýzy zahraničnej politiky.