Garančné schémy v poisťovníctve - Paluš, Peter
Problematika vytvorenia systému garančnej schémy pre poistné produkty. Optimálne riešenia garančných schém v Európe. Smernice regulujúce poistný trh - Solventnosť II. Fiškálne dopady a dostupnosť poistenia. Špecifiká slovenského poistného trhu.