Sociálny fond ako zdroj financovania sociálnej politiky podniku - čerpanie sociálneho fondu - Horváthová, Miluška
Čerpanie a použitie prostriedkov sociálneho fondu, tvorba programu starostlivosti o zamestnancov a otázky zdaňovania plnení poskytnutých zamestnancom zo sociálneho fondu podľa zákona o dani z príjmov. Príspevok nadväzuje na príspevok publikovaný v DÚPP č. 1/2011.