Slovenský poistný trh - stav na konci roku 2010 - Žáková, Jozefína
Dianie na poistnom trhu z hľadiska slovenskej legislatívy. Konsolidácia verejných financií v SR. Podiel na trhu podľa technického poistenia. Smernica Solvency II. a zákon o poisťovníctve.