Zmeny v dohľade nad finančným trhom pod vplyvom finančnej krízy a odborné skúšky FA a FP a ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu - Čillíková, Júlia
Nové inštitucionálne usporiadanie dohľadu a regulácie v rámci EÚ s účinnosťou od 1. januára 2011. Európsky systém finančného dohľadu. Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu. Odborné skúšky a požiadavky odbornej spôsobilosti finančných agentov a poradcov.