Poisťovacie podvody spolupráca medzi poisťovňami a spolupráca so zahraničím - Daráš, Milan
Poisťovacie podvody v novelizovanom Trestnom zákone s účinnosťou od 1. januára 2000. Sekcia pre boj s poisťovacími podvodmi a hlavné úlohy SLASPO pre boj s poisťovacími podvodmi. Hlavné nástroje odhaľovania a dokumentovania poisťovacích podvodov. Centrálna evidencia poistných udalostí.