O komunálnej reforme sa iba hovorí niet politickej zhody - Krištofičová, Dagmar
S Ing. Viktorom Nižňanským v rozhovore o novembrových komunálnych voľbách. Pokračovanie v komunálnej reforme. Negatívne javy volebnej kampane a príprava volebného kódexu.