Jak na budoucí lídri? - Hill, Jon
Charakteristika generácie Y - ľudí narodených po roku 1980. Generácia Y a jej vzťah k pracovnému trhu. Hľadanie nových pracovných príležitostí. Benefity pre generáciu Y. Požiadavka vzdelávania. Uznanie ako hlavná motivácia pre generáciu Y.