Prichádza rok stabilizácie? - Hudec, Marián
Stabilizácia financií a rozpočty miest a obcí. Legislatívne zmeny. Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) a samospráva v budúcom roku. Podielové dane od občanov. Európsky poľnohospodársky fond pre rozvoj vidieka (EAFRID/EPFRV).