Vybrané aspekty elektronického podnikania - Cárachová, Magdaléna
Charakteristika elektronického obchodu. Strana nákupu - buy side. Enterprise resource planning (ERP) a využívanie tohto systému v podnikaní. Riadenie dodávateľského reťazca - Supply chain management (SCM). Riadenie zásob dodávateľom - Vendor managed inventory (VIM). eProcurement - nákup a predaj prostredníctvom internetu. Strana predaja - sell side. Riadenie vzťahov so zákazníkmi - CRM.