Faktory úspěšnosti Business Intelligence řešení - Pour, Jan
Dopyt na trhu Business Intelligence (BI). Priority manažérov v investíciách do podnikovej informatiky. Faktory úspešnosti implementácie BI. Miera využitia BI v podnikoch. Vymedzenie CPM. Identifikácia a uplatnenie nových prístupov v BI.