Virtualizácia serverov - trvalé a udržateľné zníženie nákladov - Hluštík, Mário
Virtualizácia serverov ako jeden zo spôsobov ako zabezpečiť trvalé a udržateľné zníženie nákladov a tiež spôsob prechodu k takzvanej "cloud ready" architektúre. Koncept virtualizácie. Virtualizačný server. Problémy súvisiace s virtualizáciou.