Lokalizácia úzkych miest - Abrmanová, Petra
Logistika ako jedna z najdôležitejších podnikových funkcií. Základné druhy logistického multisystému. Maximálna produkcia výrobného procesu pri obmedzení úzkeho miesta. Koordinácia logistického informačného systému a systému Drum-Buffer-Rope (DBR).