Effect of financial crisis on development of accounting systems - Mokošová, Daša, 1979-
Vplyvy finančnej krízy nielen na makroekonomickej úrovni, ale aj na mikroúrovni. Vplyv finančnej krízy na vývoj účtovných systémov. Účtovné systémy na národnej úrovni - zmeny nie sú až také markantné. Krajiny akceptujú novelizácie podľa IFRS alebo US GAAP.