Osobitosti závierkových činností z pohľadu rozpočtových organizácií - Šabíková, Ingrid
Rozpočtové organizácie ako účtovné jednotky pred zostavením účtovnej závierky účtujú o špecifických účtovných prípadoch, ktoré vyplývajú z pravidiel rozpočtového hospodárenia. Pred zostavením výkazu súvaha, výkazu ziskov a strát, poznámok, vykonávajú rozpočtové organizácie závierkové činnosti.