Regionální podpory a jejich právní rámec v EU - Janků, Martin
Vybrané právne aspekty Pokynov k regionálnej podpore, schválených Európskou komisiou roku 1998 ako záväzné pravidlá EÚ. Právny rámec regionálných podpôr, určených na rozvoj najmenej vyvinutých regiónov podporou investícií a vytváraním pracovných príležitostí v udržateľnom kontexte.