Local products as tools of socio-economic well-being in rural areas - Kalmárné Hollósi, Erika
Miestne výrobky prispievajú k identifikácii jednotlivých usadlostí a regiónov, keďže sú založené na miestnych surovinách, miestnych prírodných zdrojoch a miestnej pracovnej sile. Výsledky výskumu, ktorý sa uskutočnil v západnom transdunajskom regióne v Maďarsku.