Using of business intelligence in logistics - Babič, Miroslav
Business intelligence ako nástroj informačného manažmentu v procese riadenia. Kvalita a stratégia operatívneho plánovania. Proces a organizácia obchodných informácií. Business intelligence v systéme slovenských priemyselných spoločností.