Investment development path of Slovakia: lessons learned from the last decade - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Priame zahraničné investície - Dunningova teória. Priame zahraničné informácie na Slovensko a zo Slovenska. Rekapitulácia prílivu priamych zahraničných informácií. Úroveň ekonomického rozvoja Slovenska podľa Dunningovej teórie.