Prínosy a riziká outsourcingu - Badáňová, Lucia
Outsourcing ako strategické rozhodnutie manažmentu firiem prejsť od zabezpečovania určitej funkcie vlastnými zdrojmi k externému dodávateľovi. Výhody a nevýhody spojené s outsourcingom.