Vývojové nástroje a prostredia na vývoj ekonomických aplikácií - Blahušiak, Martin
Systémy automatizácie projektovania a programovania. Systémy CASE - Computer aided software engineering ako najpoužívanejšie vývojové nástroje. Definície systémov CASE. Spoločné charakteristiky systémov CASE. Systémy CABE a ich charakteristika. IDE - Integrated development environment a ich charakteristika. Zhrnutie a trendy rozvoja. Návrh nového vývojového nástroja.