Relations of Enterpriseses and the common European market - Becker, Eric
Historické míľniky Európskej únie. Štyri základné piliere spoločného obchodu EÚ. Ovplyvňovanie a záujmy podnikateľských subjektov v medziach európskeho obchodu. Rozloha o oblasti podnikania.