Integrácia riadenia podnikových procesov s riadením IS/IT - Bodiš, Miloš
Manažment podnikateľských procesov (BPM) ako jeden z dôležitých zložiek procesne riadenej organizácie. Informačné systémy v podnikovom ponímaní a riadenie podnikových procesov. Procesná integrácia a BPM.