Process and Content Analysis of Strategic Planning in Enterprises in Slovakia - Slávik, Štefan, 1955-
Výskum o strategickom plánovaní v slovenských podnikoch v poslednom štvrťroku roku 2006 a prvom štvrťroku roku 2007. Originalita verzus formalizácia. Údaje a použité metódy. Výsledky prieskumu. Diskusia.