Diamanty na večnosť - Jurinová, Martina
Investícia do diamantov ako konzervatívna forma investovania. Výhoda investovania do diamantov - ich stabilný cenový vývoj. Aký je záujem o investovanie do diamantov na Slovensku. Koľko investovať. Investovanie do diamantov s certifikátom. Medzinárodne uznané certifikačné inštitúty.