Preferencie motivačných faktorov u pedagogických zamestnancov - Harausová, Helena
Problematika preferencií motivačných faktorov z pohľadu pohlaví u pedagogických zamestnancov. Výsledky prieskumu preferencií motivačných faktorov u pedagogických pracovníkov.