Systémy manažérstva kvality Angažovanosť a kompetentnosť ľudí - Šalgovičová, Jarmila
Manažérstvo angažovanosti ľudá a ich kompetentnosti. Zodpovednosť manažmentu organizácie za angažovanosť a kompetentnosť pracovníkov. Manažérstvo zdrojov na zabezpečenie angažovanosti a kompetentnosti ľudí. Posudzovanie angažovanosti a kompetentnosti ľudí. Ľudské faktory ovplyvňujúce systém manažérstva kvality.