Zlaté časy striebra - Kantorík, Juraj
Vývoj ceny striebra. Rýchly nárast ceny striebra o viac ako polovicu. Rozkolísanosť cien na komoditných trhoch. Zlato verzus striebro. Budúcnosť striebra. Investičný dopyt po striebre ako po drahom kove.