Language and identity in the European context – a holistic approach to language teaching - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Vznik nového programu a neskôr novej fakulty - Faculty of Applied Languages, na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Nové študijné programy, nové kurzy. Aplikované jazyky a interkultúrna komunikácia. Význam výučby cudzích jazykov pre celospoločenské dianie. Národná identita. Európska konvergencia. Viacjazyčnosť.