Podporná politika v znalostnej ekonomike - Tvrdoň, Jozef
Vývoj podpornej politiky v podmienkach znalostnej ekonomiky v krajinách Európskej únie - zhodnotenie teoretických a praktických prístupov. Regionálne problémy a ich riešenia. Ciele a nástroje regionálnej politiky. Podporná politika v regiónoch ekonomického jadra. Charakteristika regiónu West Midlands vo Veľkej Británii. Politika na regionálnej úrovni v uvedenom regióne. Politika na národnej úrovni. Podporná politika vo vidieckych regiónoch - príklad regiónu Limousin vo Francúzsku.