Determinácia vzťahu morálky a práva v etike podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Morálne princípy, morálne normy, zdroje morálky a osobná znalosť zákona. Kvalita legislatívy a vymáhateľnosť práva pri jeho uplatňovaní v praxi. Analýza morálky a práva v oblasti etiky podnikania.