Trendy v personálnom manažmente a riadenie kariéry - Dubeňová, Katarína
Riadenie ľudských zdrojov a celého personálneho manažmentu. Konkurenčné výhody a inovácie. Flexibilné reakcie na aktuálne zmeny. Výzvy a tendencie vo všetkých oblastiach podnikania. Analýzy skúmania rozvoja podnikov.