Víťazi a porazení - Lehuta, Michal
Rozdielny vplyv hospodárskej krízy v Európe. Z krízy najlepšie vyšlo Poľsko, prepad pobaltských krajín. Situácia v Nemecku. V niektorých krajinách sa kríza premietla do veľkých finančných problémov. Ako dopadlo Slovensko.