Nové formy dlhopisov a sekuritizácia na vyspelých kapitálových trhoch - Ďurana, Lukáš
Charakteristika sekuritizácie a nových foriem dlhopisov. Proces, problematika a technika sekuritizácie. Vývoj na trhu sekuritizovaných CP v posledných rokoch. Prínos sekuritizovaných CP pre investorov.