Employees' Appraisal as an Indicator of the Quality of Human Resources Management in Organizations in Slovakia - Blštáková, Jana, 1980-
Dôležitosť hodnotenia pracovníkov pri meraní kvality riadenia ľudských zdrojov v organizácii. Prečo považujeme hodnotenie zamestnancov v podniku za tak dôležité. Ako chápu manažéri hodnotenie zamestnancov v súčasnosti. Proces hodnotenia zamestnancov. Často sa vyskytujúce chyby manažérov pri procese hodnotenia zamestnancov. Hodnotenie zamestnancov v slovenských podnikoch na základe výsledkov prieskumu.