Vývoj spotrebných daní v SR a ich vplyv na výšku príjmov ŠR - Bánociová, Anna
Význam výnosu z jednotlivých spotrebných daní na celkových príjmoch štátneho rozpočtu. Spotrebné dane na Slovensku. Vývoj spotrebných daní v SR. Vplyv príjmov zo spotrebných daní na celkové príjmy štátneho rozpočtu. Podiel príjmov zo spotrebných daní na celkových príjmoch ŠR a ich vývoj (1993-2009). Celkové príjmy ŠR, príjmy zo spotrebných daní a ich podiel na celkových príjmoch ŠR (1993-1998). Každoročný rast príjmov zo spotrebných daní do ŠR od r. 2001 - 2007. Celkové zhodnotenie vývoja výnosu zo spotrebných daní a príčin jeho nerovnomerného vývoja.