Oceňovanie majetku a záväzkov spoločností v reálnej hodnote - Fabian, Peter
Majetok podniku predstavuje základnú zložku podnikania, pričom jeho vyjadrenie v peňažných jednotkách reflektuje tzv. historický princíp ocenenia. Zreálnenie ocenenia majetku a záväzkov spoločnosti. Základné pravidlá pre ohodnocovanie majetku. Ocenenie majetku a záväzkov a vysporiadanie zmeny hodnoty. Oceňovacie rozdiely z precenenia pri zlúčení, splynutí a rozdelení.