Inovačná spolupráca Technickej univerzity v Košiciach s hospodárskou a spoločenskou praxou - Bilá, Anna
Podpora inovácií a transferu technológií na Technickej univerzite v Košiciach. Projekt Univerzitné centrum inovácií, transferu technológií a ochrany duševného vlastníctva. Hodnotenie súčasných aktivít manažmentu univerzity v oblasti inovačnej spolupráce s praxou. Prehľad podnikateľskej činnosti na TU v Košiciach v období 2007-2009. Ochrana duševného vlastníctva. Počet patentov získaných na TU v Košiciach v období 1981-2009.