Družstvá ako nástroj sociálnej ekonómie - Gajdová, Denisa, 1977-
Sociálna ekonomika a dnešné vnímanie sociálneho podniku. Družstvá, vzájomné podporné spoločnosti a nadácie. Kooperácia sociálnych podnikov. Perspektívy sociálnych družstiev a podnikov. Riešenie problémov znevýhodnených skupín občanov.