Stand, Perspektiven und Entwicklungstendenzen der germanistischen Linguistik extra muros - Adamcová, Lívia
Stav, vývin a perspektívy germanistickej lingvistiky a jej najdôležitejšie aspekty v nemecky hovoriacich krajinách a na Slovensku. Didakticko-metodické prístupy k výučbe lingvistiky na univerzitách.