Lobbing - to je ale biznis - Burák, Emil
Definícia lobbingu. Lobbing v Európskej únii. Chýbajúci zákon v SR a v EÚ. Diplomacia, manipulácia a presviedčanie. Korektný a nekorektný lobbing. Ceny lobbingu v EÚ.