Konsolidovaná účtovná závierka ako zdroj finančných informácií o skupine podnikov - Grausová, Anna
Skupina podnikov ako organizačno - právna forma podnikania. Jednotný pohľad na majetok a hospodárky výsledok skupiny podnikov, zobrazí konsolidovaná účtovná závierka (KÚZ). Údaje z konsolidovanej účtovnej závierky a finančná analýza.