Spôsoby financovania klastrov vo vybraných krajinách - Burger, Peter
Definovanie klastrov. Analýza financovania klastrov vo svete. Financovanie zo zdrojov súkromného a verejného sektora. Časový rámec klastrových programov (v Kórei, Švédsku, Japonsku a Francúzsku). Úroveň financovania klastrových programov.