Finančná samostatnosť vyšších územných celkov na Slovensku - Fabianová, Katarína
Vývoj finančnej samostatnosti vyšších územných celkov na Slovensku. Ukazovatele finančnej samostatnosti. Miera samofinancovania. Daňové príjmy a bežné nedaňové príjmy samosprávneho kraja. Čistá finančná samostatnosť za jednotlivé kraje v SR za sledované obdobie 2005-2010. Relatívna finančná samostatnosť za jednotlivé kraje (2005-2010). Miera samofinancovania za jednotlivé kraje (2005-2010).